Vaskebjørn

Tænker du grønt og er miljøet en mærkesag for dig, bør du vælge en vaskebjørn.

Vaskebjørn – Den miljørigtige emnevasker

Kan du eller dine medarbejdere bruge tiden på noget mere nyttigt end triviel rengøring, så læs videre

Er rengøring af værktøj, emner, fittings indtil nu foregået manuelt, vil man erfare, at brug af den multifunktionelle, miljørigtige og vandbaserede emnevasker er en ny og tidsbesparende måde, at rengøre på.

Emnevaskeren kan tilføre motorværksteder, værksteder med bearbejdningscentre og værksteder generelt en uvurderlig hjælp i dagligdagen, og det ved en relativ lille investering. Vaskemaskinen er på hele vandsiden konstrueret i rustfrit stål og på ydersiden beklædt med plastisol plader.

Emnerne placeres på en gitterist og rengøringen foregår ved spuling med store mængder sæbeblanding fra spulerørene i top og bund. Hele maskinens vaskeareal kan udnyttes til fulde, fordi emnerne placeres på en stillestående rist.

Tænker du grønt og er miljøet en mærkesag for dig, bør du vælge en vaskebjørn.

Vaskemaskinen er fuldt isoleret over det hele, hvorfor har et meget lille energi tab selv når vaskemaskinen står tændt hele dagen. Vaskemaskinens låg er i damprøret forsynet med en reducer der har til opgave, at minimere vandfordampningen og dermed energitabet.

Vaskemaskinen har et vand reservoir, hvori der hældes vand og sæbe. Sæbe-vand blandingen udgør en ph neutral opløsning. Procesvandet opvarmes hurtigt til den ønskede temperatur, på grund af den lille vandmængde og maskinens isolering.

Vaskemaskinen er ce mærket og Dansk produceret.

Priser fra kr. 29.700,00 med mulighed for afdragsordning, ring 47311142

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 47 38 96 00 eller mail hfhansen@hfhansen.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.